Opinie o wypiekach


Opinie moich klientem i klientów to najcenniejsza rzecz w pieczeniu ciast, tortów i bez.

Piekę, ponieważ to kocham, a smakosze moich wypieków doceniają moje starania.

Opinie o wypiekach cukierni Studio Beza z Wodzisławia Śląskiego możesz dodać na Facebooku oraz w Google: link.

Dziękuję za każdą opinię!

DOSKONAŁA
8 opinii na
Magdalena Cichy
Magdalena Cichy
05/08/2021
poleca
Tort prezentował się wspaniale i wyśmienicie smakował ☺️ kontakt z Panią Weroniką był szybki i bezproblemowy. Więc jeśli szuka się wypieku o pięknym wyglądzie a przedewszystkim przepysznym smaku to zdecydowanie polecam ☺️
Czytaj więcej
Michał Nowak
Michał Nowak
08/03/2021
poleca
Polecam 🙂 Dziewczyny zadowolone! Bardzo Dobry i szybki kontakt. Nie dość że super zapakowane to ładnie podane i co najważniejsze bardzo dobre w smaku. Na pewno będę częściej zamawiał 🙂
Czytaj więcej
Marta Jędryka
Marta Jędryka
02/03/2021
poleca
Polecam z całego serca! Zamawialiśmy lody na patyku, wszystkim gościom rozpływały się w ustach. Na pewno będziemy zamawiać jeszcze na następne okazje. Dodam, że bardzo szybki i łatwy kontakt, zamawiałam o godzinie 11 na ostatni moment (spontaniczna impreza) i dostałam cały wachlarz ofert, które właścicielka może przygotować na popołudnie. Więc smak to jedno, ale co ważne - rewelacyjny kontakt z klientem, otwartość i chęć zaangażowania. Polecam z całego serca!!! ❤️
Czytaj więcej
Patrycja Piekalska
Patrycja Piekalska
19/01/2021
poleca
szarlotka z beza przepyszna ❤❤🥰🥰
Czytaj więcej
Kinga Maciaszczyk
Kinga Maciaszczyk
09/01/2021
poleca
zamówiłam ostatnio ule i rewelacyjne, jeszcze nie raz na pewno coś zamowie. bardzo polecam
Czytaj więcej
Gabriela Borycka
Gabriela Borycka
09/01/2021
poleca
Pyszne wypieki tworzone z sercem i pasją przez niezwykle pozytywną dziewczynę. Czego chcieć więcej 🙂 Serdecznie polecam!
Czytaj więcej
Monika Boruta
Monika Boruta
09/01/2021
poleca
Ogromnie polecam, bardzo miły kontakt, wypieki mega pyszne i pięknie zapakowane 😊
Czytaj więcej
Ania Benczek
Ania Benczek
08/01/2021
poleca
Przepyszne wypieki 😍. Miałam okazję próbować i polecam z całego serca 😁😊
Czytaj więcej

Zapytaj o zamówienie

Zadzwoń: 530 732 151 lub wypełnij formularz:

Przewiń do góry